VÅRA FASTIGHETER

Finspång

I Finspång har vi ett flertal bostadsfastigheter med 270 bostadslägenheter. Fastigheterna ligger i ett naturskönt område med mycket grönska med ca 5 minuters cykelavstånd till centrala Finspång. Storlekarna på lägenheterna varierar från 1 rok till 5 rok. I anslutning till bostadsområdet finns det garage att hyra. Service: Ica 1,4 km, centrum 2,9 km

Finspång, Hammaren

I tätorten Hammarstrand i Ragunda Kommun har vi några bostadsfastigheter med totalt ca 40 lägenheter. Fastigheterna är mindre och består av 4 st lägenheter i varje huskropp. Storlekarna på lägenheterna är främst 4 rok. Området ligger i ett naturskönt område med närhet till både vandring och skidåkning. Precis nedanför området finns det ett elljusspår under vinterhalvåret.

Brunna

Hedemora; 5 minuters bilfärd utanför centrala Hedemora äger och förvaltar vi ett bostadsområde med ca 40 st. lägenheter.  Storlekarna på lägenheterna varierar från 1 rok och upp till 5 rok. I närheten av området, bara 100 meter bort ligger en mindre sjö som man kan bada i under sommaren.

Falköping

 

I Falköping har vi ett flertal bostadsfastigheter omfattande ett hundratal lägenheter. (Mer information kommer inom kort) Total yta:

 

10-15 minuters bilfärd ifrån centrala Helsingborg ligger Gantofta, där har vi en mindre fastighet med 5 st lägenheter. Fastgiheten ligger i ett lugnt villakvarter, med närhet till både matbutiken Ica och till en tågstation. Storlekarna på lägenheterna är genomgående 2 rok förutom en lägenhet som är 5 rok. Alla lägenheter har en gemensam uteplats och det finns även en större uteplats med förutsättningar för att grilla. Perfekt läge för dig som vill bo i ett lugnt område med närhet till storstäders puls.

 

En liten bit utanför Götene i orten Brännebrona äger och förvaltar vi två stycken fastigheter. Här finns 24 stycken lägenheter i varierade storlekar.

 

Helsingborg

 

I Helsingborg äger och förvaltar vi ett flertal bostadsfastigheter. Fastigheterna ligger i områdena Högaborg, Centrum och Norr. Totalt är det ett 100 tal bostäder och några lokaler. Lägenheterna varierar i storlek från 1 rok till 5 rok. Samtliga fastigheter har nära till service och kommunikation.

Höganäs

I Höganäs har vi 3 fastigheter med ca 20 lägenheter. Fastigheterna ligger i närheten av Höganäs centrum med närhet till både service och kommunikation. Lägenheterna har överlag gott skick och ett flertal av dem är renoverade under 2016-2017. Storlekarna är 2 rok till 4 rok.

 

Med en underbar utsikt över båstad har vi 2 st radhus med totalt 4 st lägenheter. Varje lägenhet har 4 rok och en egen trädgård, både på framsidan och på baksidan. Fastigheten är en självförvaltningsfastighet där hyresgästerna sköter om sina trädgårdar själva. Här njuter man av radhuslivet i ett lugnt villakvarter.

Mer info kommer inom kort.

I Malmö äger och förvaltar vi två kommersiella fastigheter om totalt 30 000 kvm. Fastigheten Katrinelund ligger vid Norra Sorgenfri och Ellstorp och har Willys som största hyresgäst. Gymmet 24/7, Dominos pizza, Överskottsbolaget, är några utav övriga hyresgäster. Den andra fastigheten i Malmö ligger på Kopparbergsgatan och är en renodlad kontorsfastighet. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum i ett kontorshotell eller ett kontor med större yta. I Malmö planerar vi och har fått bygglov för att bygga närmare 600 studentlägenheter ovanpå köpcentret Katrinelund.

Arboga

Mitt i centrala Arboga äger vi en mindre fastighet med 8 st lägenheter och ett flertal lokaler. Lägenheternas storlek är varierar mellan 2 rok och 5 rok. Lokalerna har ett av Arbogas bästa läge för exponering.

Kristinehamn

I Björneborg 2 mil utanför Kristinehamn äger vi några fastigheter med ca 80 lägenheter. Fastigheterna omgärdas av grönska och naturen är ett strakt inslag på området. Här finns närhet till både matbutik, servicebutik och pizzeria samt kommunikationer till Kristinehamn. Det är varierad storlek på lägenheterna och parkeringsplatser finns att hyra.

 

EnglishSwedish